lørdag den 3. september 2011

Papir er lig med guld!

Nå man har en sommerferie på 3 måneder og alle ens bedste venner er taget afsted på ferie, så skal der ikke meget til, før man dør af kedsomhed. Så det jeg plejer at gøre er at finde på alle mulige kreative småprojekter.

For eksempel har jeg på det sidste syet indpakningshalløjsager af papir! - af gamle papirsposer, for at være mere nøjagtig of økologisk...Til og fra mærke


Der hvor min finger sidder, har jeg forestillet mig, at der skal clipses

Og så lige et par billeder, inden jeg går i seng:Sov godt

7 kommentarer:

 1. wow, hvad er lyset bag blomsten ? er det efterredigering ? I så fald, hvilket program ? :)

  forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Elsker billederne! De er rigtigt godt taget(:

  //justasusual.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Nanna: Det er faktisk bare efterredigering! Jeg brugte www.pixlr.com :)

  Hanne: Tusind tusind tak :)

  SvarSlet
 4. Hej Andrea!

  Lækre billeder og sikke et talent(: Har du installeret pixlr på computeren, eller bruger du det blot gennem hjemmesiden?

  ladosdanselidtendnu.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Hej! Mange tak, jeg er glad for, at du synes om dem :) Jeg brugte Pixlr for første gang i går (jeg plejer at bruge Picnik.com) så indtil videre har jeg kun prøvet det via hjemmesiden - og synes, at det fungerer rigtigt fint :)

  SvarSlet
 6. Jeg er også en glad fan af Picnic og Picasa!(: Det er nogle super gode programmer.
  Jeg prøvede lige det der Pixlr og det er et alletiders program! Godt du har fortalt om det - jeg så man kunne downloade det, men det så lidt underligt ud (et eller andet med noget sikkerhed, som ikke lignede sig selv), så turde ikke at trykke download, før jeg havde hørt hvad du havde gjort. Men det er fint, man blot kan bruge det gennem hjemmesiden(:

  Og tak for din kommentar på min side! Jeg er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der genkender mig selv som en kuppel (:

  SvarSlet
 7. Ja, jeg bruger ikke så meget Picasa, men Picnik er i hvert fald ret genialt! Og Pixlr er også fin - godt du kan bruge det! Jeg læste vist om det på http://endlesscolours.blogspot.com

  Det var så lidt! :)

  SvarSlet