tirsdag den 20. december 2011

Jul Jul Jul

Hej venner! Puha, hvor har jeg dog været dårlig til at skrive her på det sidste. Det er jeg ked af. De sidste to ugers skole var virkeligt stressende og kaotiske - tror ikke jeg ville have klaret bare én til. Jeg fik juleferie i fredags og det var rart. Desværre blev jeg efterfølgende syg - øv.

 Nå, jeg håber i hvert fald, at I nyder juletiden. Jeg tager mig rigtig meget tid til at tegne og jeg skal i gang med at læse min portugisisk lærers børnebog - jeg har nemlig fået lov til at lave en af billederne til den! Ellers laver jeg julegaver og læser lidt en gang i mellem. I går fik jeg printet nogle af mine billeder - det er første gang, jeg har gjort det - det er helt anderledes at se dem på papir! Nu skal de så op at hænge (hvis jeg kan finde plads). I morgen skal jeg trave mig igennem Portos stejle gader og jeg skulle gerne ende oppe ved gågaden for at kigge julelys. På torsdag skal jeg, sammen med nogle venner, til julemiddag - og derefter skal vi skøjte, jeg glæder mig!Desuden skal jeg i maj til Coldplay koncert - jeg var over skyerne da jeg købte billeterne! Jeg glæder mig bare meget! 

Juleknus fra mig

3 kommentarer:

 1. Dejlige billeder! Flotte tegninger! Jeg er især helt vild med tegningen af fjeren!! :)

  SvarSlet
 2. Jeg er SÅ misundelig på du skal til Coldplay-koncert til foråret! snyd snyd snyd.
  Jeg synes et af dine billeder ligner rigtig meget Andreas stil, altså Andrea fra smileandsayfromage.blogspot.com. Ikke fordi hun har patent på den tegnestil, men det lægger måske lidt meget op til hendes stil. Det er ikke kritik, jeg synes dine andre billeder er helt unikke ellers :-) !
  ___
  Life of Lize
  Lad os danse lidt endnu

  SvarSlet
 3. Tak Sandra! :)

  Åhh jeg er også vildt glad for det! Det kan jeg self. godt se - og jeg ville da også lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke synes, at hendes tegninger - og blog - er rigtig fine. Hun har én af mine yndlingsblogge. Men jeg forstår hvad du mener!
  Tusind tak for dine ord! :)

  SvarSlet