søndag den 27. november 2011

Advent

Hej søde mennesker! Glædelig første søndag i advent. Håber I fik tændt lys i adventskransene og åbnet gode gaver. Jeg fik selv en trøje med for så blødt som skyerne på himlen! I weekenden har jeg set Tin Tin i biografen, malet en blomst, der danser, lavet tegninger til min mor, malet kalenderlys (findes ikke her i landet - så vi har altid et ret interimistisk ét), genfundet gamle kort, som nu skal op og hænge på mine vægge, drukket varm kakao... Nu bøvler jeg med noget fysik - indtil, der bliver serveret varme æbleskiver, Mmmmm!Mange varme juleknus herfra!

6 kommentarer:

 1. næh, nogle fine billeder... det ser virkelig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en flot tegning. Du tegner super fedt!

  http://daysofdina.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Det er så flot og kreativt. Deeeejlig stemning. Bliver helt i et rart hyggehumør af det ! (: - Jeg kigger lige lidt med i fremtiden.
  Hej ! Charlotte (:

  http://livetsomginger.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Wauw! Hvor er det et smukt billede, du har lavet. Jeg er så misundelig på din kreativitet! Jeg kan ikke sige det nok - det er virkelig flot lavet :) Dog er det lidt synd, at du har taget billedet af den i sådan en vinkel, at man ikke ser den i et billede.
  Jeg håber du synes den nye Tintin film var god. Jeg var hvertfald selv vild med den :)
  ___
  Life of Lize
  Lad os danse lidt endnu

  SvarSlet
 5. Tusind tak, Dina!

  Ihh tak, Charlotte, hvor er du sød.

  Life of Lize: Ej, tak! Sikke en venlig kommentar. Jeg kan godt se, at du har ret med hensyn til den måde jeg har fotograferet billedet på. Åhh, jeg syntes også, at den var rigtig god!

  SvarSlet